Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Брауні - шоколадний класичний десерт, з насиченим шоколадним смаком і злегка тягучою консистенцією.

 

Готуючи брауні, потрібно добитися трохи пористої (але не пишної), щільної і вологої структури тіста, щоб на виході отримати щось схоже на пористий трохи підталий шоколад.

 

Ідеальний брауні - щільний, плоский, вологий з тріщинами на скоринці. Можна доповнити десерт крупно порубаними горіхами або мигдалем.

 

Дана суміш ідеально підходить для приготування брауні, для кондитерських напівфабрикатів типу «масляний бісквіт», кексів, мафінів або напівфабрикатів для тортів, тістечок, пирогів. За бажанням з додаванням різних наповнювачів (родзинок, горіхів, шоколадних дропсів), які випікаються в формах або на аркушах.

 

Рекомендована рецептура № 1

500 г Суміш «Брауні»

150 г Яйця

120 г Масло

55 г Вода

150 г Глазур кондитерська або шоколад чорний

 

Спосіб приготування:

Змішати суміш Брауні з усіма інгредієнтами (крім кондитерської глазурі або шоколаду чорного) до однорідної маси протягом 5-6 хвилин на середній швидкості. Кондитерську глазур або шоколад чорний розтопити на водяній бані, додати в тісто в кінці замісу і перемішати ще 1-2 хвилини. Відсадити в форму для випічки.

 

Випікати при температурі 175ºC протягом 10 хвилин і 160°C протягом 15 хвилин (в залежності від маси тістової заготовки).

 

Рекомендована рецептура № 2

500 г Суміш «Брауні»

150 г Яйця

120 г Масло вершкове (82%)

45 г Вода

150 г Глазур кондитерська або шоколад чорний

 

Спосіб приготування:

Змішати суміш Брауні з усіма інгредієнтами (крім кондитерської глазурі або шоколаду чорного і масла вершкового, які з'єднані між собою) до однорідної маси протягом 5-6 хвилин на середній швидкості. Кондитерську глазур (шоколад чорний) поєднану з маслом вершковим, розтопити на водяній бані, ретельно розмішати. Додати, перемішуючи з тістом. Відсадити в форму для випічки.

 

Випікати при температурі 175ºC протягом 10 хвилин і 160°C протягом 15 хвилин (в залежності від маси тістової заготовки).

 

Порада: всі продукти повинні бути кімнатної температури.

 

Брауні - це простий, але в той же час вишуканий десерт, який вам обов'язково сподобається!

 

Вага - 500 грам

Виробник - Україна

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Суміш для приготування Брауні, 500гр

Немає в наявності
Артикул: 14261
30 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору