Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сироп натуральний із топінамбуру – відмінний варіант для тих, хто піклується про своє здоров'я.
Пребіотик набагато корисніший рафінованого і тростинного цукру, не має яскраво вираженого смаку і запаху, тому прекрасно підходить для випічки і додавання в найрізноманітніші страви.
Органічний продукт за смаком нагадує дуже молодий рідкий квітковий мед, насиченого бурштинового кольору. Має найнижчий глікемічний індекс серед сиропів, а значить є безпечним при цукровому діабеті.
Сироп із топінамбуру – джерело вітамінів і мінералів, містить: інулін, лимонну, яблучну, янтарну, фумарову кислоту, магній, кальцій, калій, залізо, цинк, фосфор і марганець, амінокислоти, вітаміни A, B, C, E, PP.
Корисні властивості топінамбуру:
- розріджує кров;
- знижує рівень цукру в крові;
- зміцнює імунітет;
- покращує обмін речовин;
- покращує роботу кишечника;
- джерело інуліну і мінералів;
- виводить токсини і радіонукліди.
Застосування:
Сироп слід додавати замість цукру або цукрозамінників до чаю, кави, коктейлів, напоїв; в випічку, каші, десерти, млинці, молочні продукти.
Рекомендована добова норма: 30-40мл.
Склад: топінамбур (свіжі клубні) 70%, вода. Без ГМО, без цукру, ароматизаторів і барвників.
Енергетична цінність на 100г: 267ккал, 1118кДж, глікемічний індекс (GI) – 13-15.
Поживна (харчова) цінність на 100г: вуглеводи 65,5г, жири 0г, білки 0г.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до 22°С з відносною вологістю 70-75%.
Важливо! Умови зберігання після відкорковування: зберігати 10 днів при температурі +1°С +4°С. Допускається легкий осад, колір від блідо-жовтого до темно-коричневого.
Продукт стерилізований, готовий до вживання.
Термін придатності: 2 роки
Об`єм: 250мл. Вага: 330гр -5%
Виробник: Україна