Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерський шпатель – незамінний інструмент для роботи з шоколадом.
Робоча поверхня шпателя з нержавіючої сталі, ручка дерев'яна.
Застосування:
Шпатель використовується для надання рельєфу і візерунка поверхні шоколаду.
Допоможе рівномірно і акуратно нанести на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур.
Кондитерський шпатель відмінно підходить для процесу темперування.
1. Після того як розігріли шоколад до рідкого стану, потрібно частину шоколаду охолодити, але шоколад повинен залишатися рідким.
2. Для цього шоколад виливають і плавними акуратними рухами розподіляють і збирають шоколад шпателем.
3. Так можна охолодити шоколад до потрібної температури, а потім з'єднати з основною теплою масою. Досягнувши певного градуса, з шоколадом можна працювати.
Догляд: після кожного використання обов'язково добре вимийте і протріть насухо.
Розміри:
Довжина всього шпателя – 21,2см
Довжина робочої частини – 11,1 та 12см
Ширина робочої частини – 10см
Термін використання: необмежений
Матеріал: робоча поверхня – нержавіюча сталь, ручка – дерев'яна