Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кондитерський шпатель – незамінний інструмент для роботи з шоколадом.

 

Робоча поверхня шпателя з нержавіючої сталі, ручка дерев'яна.

 

Застосування:

Шпатель використовується для надання рельєфу і візерунка поверхні шоколаду.

 

Допоможе рівномірно і акуратно нанести на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур.

 

Кондитерський шпатель відмінно підходить для процесу темперування.

1. Після того як розігріли шоколад до рідкого стану, потрібно частину шоколаду охолодити, але шоколад повинен залишатися рідким.

2. Для цього шоколад виливають і плавними акуратними рухами розподіляють і збирають шоколад шпателем.

3. Так можна охолодити шоколад до потрібної температури, а потім з'єднати з основною теплою масою. Досягнувши певного градуса, з шоколадом можна працювати.

 

Догляд: після кожного використання обов'язково добре вимийте і протріть насухо.

 

Розміри:

Довжина всього шпателя – 20,5см

Довжина робочої частини – 11см

Ширина робочої частини – 10см

 

Термін використання: необмежений

Матеріал: робоча поверхня – нержавіюча сталь, ручка – дерев'яна

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Шпатель для шоколаду 10см

Очікується
Артикул: 4812
95 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інструменти для роботи з шоколадом, Інвентар, Скребки і шпателі
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору