Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур з ароматом карамелі.
Шоколадні диски "Карамельні" – високоякісна глазур у вигляді «монеток», з високою температурою плавлення, застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги глазурі:
- проста і зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- володіє високими органолептичними показниками;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Шоколадні диски використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, декорування, моделювання об'ємних шоколадних прикрас.
Застосовуються в якості інгредієнта для ганашу, кремів і шоколадної мастики, як наповнювач в різних видах тіста, в тістечках, начинках, десертах, для морозива, а також як самостійна прикраса.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
- Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне, тонке і міцне покриття.
- Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t=40-42°С.
- Робоча температура: 30-35°С.
- Рекомендована температура при глазуруванні 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
Склад: цукор, жир рослинний, суха молочна сироватка, молоко сухе знежирене, какао порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, емульгатор (соєвий лецитин), сіль, барвник "Паприка", ароматизатор "Карамель", ванілін.
Може містити сліди горіхів, арахісу, глютену. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання – 12 місяців
Вага – 250 грам
Відхилення від маси +-10гр
Країна-виробник – Україна