Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Шоколадні диски – високоякісна кондитерська глазур у вигляді «монеток» білого кольору. Глазур має високу температуру плавлення і застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги:
- глазур проста і зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- володіє високими органолептичними показниками;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Першопочатково має природно-білий колір і легко забарвлюється будь-якими жиророзчинними барвниками, в тому числі харчовими барвниками для шоколаду.
За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазур відмінно замінює натуральний шоколад.
Шоколадні диски використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі.
Застосовуються в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганашу, морозива, а також як самостійна прикраса.
Рекомендуємо: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною та без бульбашок, необхідно темперувати шоколадні монетки при температурі 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
Робоча температура: 30-35°С.
Склад: цукор, жир рослинний, какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна.
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання – 12 місяців
Вага – 15 кілограм
Країна-виробник – Україна