Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний шоколад Callebaut без додавання цукру - це шоколад, отриманий з цінних сортів какао-бобів сорту Forastero. Дуже добре підходить для покриття цукерок і праліне.
Шоколад Malchoc виготовлений з какао-бобів вищого сорту з 100% вмістом чистого какао-масла і натуральної ванілі сорту Бурбон. Цим пояснюється насичений шоколадний смак та делікатна солодкість.
Шоколад за своїми властивостями і смаком не поступається оригінальному шоколаду Barry Сallebaut 811. Винятком з класичної рецептури є заміна цукру - мальтитолом. Він має схожі фізичні з сахарозою властивості, тому можливості використання і принципи роботи з цим шоколадом нічим не відрізняються від шоколаду зі звичайним цукром. За смаковими якостями він менш солодкий, ніж цукор на 10-15%, але при цьому його калорійність в 2 рази менше.
Застосування:
Темний шоколад без додавання цукру дарує вам свободу дій. Ви можете використовувати його у виробах з шоколаду: цукерки, шоколадні батончики, плитки з начинкою; в приготуванні мусів, для випічки, кремів, соусів, морозива, десертів і напоїв; для формування, глазурування і виливки форм.
Переваги вживання шоколаду з цукрозамінником:
• Підходить для людей, які стежать за своєю вагою і дотримуються принципів здорового харчування.
• Містить більшу кількість харчових дієтичних волокон, ніж стандартний темний шоколад, таким чином стимулюючи роботу кишечника.
• Не тільки не викликає карієс, а й захищає зубну емаль від цієї недуги.
• Можна вживати людям, у яких цукровий діабет. Так як темний шоколад не викликає різкого підвищення рівня цукру в крові.
Ви можете вказати на кінцевих продуктах, зроблених з цього шоколаду, знак "без додавання цукру", за умови, що в рецепт або начинку не додано цукор або замість сахарози використовувався цукрозамінник.
Склад: какао 53,9%, жири 36,1%, мальтитол 43,5%.
Плинність: 3 краплі
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення
Вага: 100 грам
Виробник: Бельгія