Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona – особливий вид шоколаду преміум класу, виготовлений з розмеленого мигдалю і какао-масла. Натуральний колір бісквіту та кави латте в поєднанні з унікальною текстурою, які разом чітко розкривають смак свіжого сирого мигдалю.
Inspiration Amande Valrhona відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і шанувальники солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою плинністю;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання в начинки, муси, креми і глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48°C;
- температура кристалізації – 26-27°C;
- температура для роботи – 28-29°C.
Склад: мигдальний порошок 30,6%, масло какао 30,5%, емульгатор: соєвий лецитин.
Умови зберігання: зберігати в сухому приміщенні при температурі 16-18°С.
Вага – 50 грам (приблизно 13шт)
Виробник – Франція