Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад зі смаком маракуйя Inspiration Passion Valrhona – особливий шоколад преміум класу, зроблений з максимальною строгістю відповідно до технологічних вимог, виготовлений з какао-масла і соку маракуйя.
Inspiration Passion Valrhona поєднує в собі інтенсивний і гострий смак маракуї з унікальною текстурою. Відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і шанувальники солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою плинністю;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання в начинки, муси, креми і глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48°C;
- температура кристалізації – 26-27°C;
- температура для роботи – 28-29°C.
Склад: цукор - 49,3%, какао-масло - 32,9%, сушений сік маракуйя - 17,3%, емульгатор - 0,5%. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухому приміщенні при температурі 16-18°С.
Вага – 50 грам (приблизно 13шт)
Виробник – Франція