Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні завитки (шоколадна стружка) з культового бельгійського молочного шоколаду Callebaut® використовуються для прикрашання десертів та напоїв.
Виготовлені вони з того самого молочного шоколаду Callebaut (823NV-T70), що використовують кондитери від малого до великого. Зовні завитки з молочного шоколаду являють собою маленькі, тонесенькі пластини, трохи закручені по спіралі. Мають приємний аромат, легку хрустку структуру та шоколадний відтінок.
Застосування:
Шоколадний декор повністю готовий до використання. Посипте стружкою трюфеля для отримання чарівною образу і шоколадного хрускоту. Використовуйте молочні завитки для оформлення різної випічки, кексів, мафінів, пончиків, кап-кейків, прикрашайте ними десерти, торти, цукерки, морозиво, сорбети.
Можна зробити шоколадний ободок, викласти малюнок на поверхні десерту, покритого кремом або дзеркальною глазур'ю. Крім того, що шоколадний декор буде підкреслювати гарний зовнішній вигляд виробу, він стане смачним додатковим інгредієнтом.
Стружка з молочного шоколаду також підійде для прикрашання напоїв та коктейлів. Посипте нею зефір або збиті вершки, і нехай вона повільно тане, даруючи найвище задоволення.
Зберігати в сухому прохолодному місці подалі від джерел тепла.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 150 грам
Виробник: Бельгія