Кількість
|
Вартість
|
||
|
Краплі на 100% складаються з білого бельгійського шоколаду зі зниженим вмістом какао-олії. За рахунок цього добре витримують температуру до 200°C і зберігають всі свої характеристики, не згорають, не плавляться навіть при звичайній кімнатній температурі; стійкі до окиснення.
Мають добре збалансований смак та чудовий аромат. Надають кондитерським виробам приємного смаку та оригінального зовнішнього вигляду.
Застосування:
Випічка зі шматочками шоколаду всередині – один з найпопулярніших ласощів, але не всі знають, що для його приготування потрібно використовувати не звичайний шоколад, а термостабільний.
Використовується для приготування цукерок, тортів, бісквітів, тістечок, круасанів, мафінів, солодких начинок.
Рекомендуємо: додавати краплі в тісто в останній момент і недовго збивати, щоб запобігти деформації крапель і тісто не встигло пофарбуватися в шоколадний колір.
Плинність: 3 краплі
Склад: цукор, какао-масло, сухе незбиране молоко, лактоза, суха молочна сироватка, емульгатор: соняшниковий лецитин, екстракт ванілі. Не містить ГМО.
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 20°C та відносній вологості повітря не більше 60%
Вага: 200 грам
Виробник: "Veliche", Бельгія