Кількість
|
Вартість
|
||
|
Callebaut Cappuccino 30,8% – суміш темного шоколаду, білого шоколаду та капучино. Володіє незвичайним смаком і тепло-коричневим відтінком.
Чудовий шоколад, який поєднує в собі аромати вершкового масла зі смаженим какао і кавою, і легку нотку солодкості, є прекрасною основою для багатьох кондитерських виробів.
Бельгійський шоколад випускається в каллетах діаметром 1,5-1,7 см.
Ароматизовані каллети капучино мають стандартну плинність і можуть оброблятися так само, як і звичайний молочний шоколад.
Використовуйте Cappuccino в якості стандартного молочного шоколаду для ароматизації напоїв, мусів, сметани та глазурі, для приготування ганашу. Створюйте чудовий шоколадний декор, оформляйте печиво, тістечка, торти, пряники.
Смакова сумісність: комбінуйте шоколад з виразними та злегка кислими фруктовими ароматами, такими як малина, полуниця, цедра лимона.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, захищеному від світла, запахів, паразитів при температурі 15-18°C і відносній вологості до 70%.
Вага: 100 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія