Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад молочний Mir Chocolate (28%) – молочний шоколад високої якості у формі плитки.
Виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок та добавок, зберігає всі свої властивості та корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Рекомендується плавити і темперувати шоколад на водяній або паровій бані, щоб уникнути його перегріву.
Підходить для глазурі, праліне, цукерок, тортів, випічки, для ганаша, для лиття порожніх фігур, для вишуканого декору. Можливе одержання шару шоколаду при глазуруванні товщиною трохи більше 1мм.
Плинність: 2 краплі
Склад: цукор, молоко сухе незбиране, какао масло, какао терте, сироватка молочна суха, лактоза, соєвий лецитин, ароматизатор ванілін.
Вміст какао продуктів: 28%.
Харчова цінність 100г продукту: 2193 кДж (525 кКал)
жири – 30г (з них насичені 17,8 г)
вуглеводи – 56,3 г (з них цукор 45,1 г)
харчові волокна – 1,5г
білки – 7,4г
сіль – 0,47г
Умови зберігання: зберігати при температурі 18(+/-5ºС) градусів та вологості на біліше 75%.
Вага: 1,2кг
Виробник: Україна