Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний шоколад без додавання цукру.
Володіє чудовим збалансованим шоколадним смаком, в якому відчувається ядро какао-боба і молочний достаток. Замість цукру містить замінник - мальтит з додаванням ванілі сорту Бурбон.
Смак Malchoc-М дуже близький до смаку нашого традиційного шоколаду Barry Сallebaut, наприклад, 823. Такий же дзвінкий тріск, колір, блиск і відчуття в роті. Його технічні властивості, характеристики і процеси виробництва абсолютно ідентичні з принципами роботи зі звичайним шоколадом.
Переваги вживання шоколаду з цукрозамінником:
• Підходить для людей, які стежать за своєю вагою і дотримуються принципів здорового харчування.
• Цей шоколад містить більшу кількість харчових дієтичних волокон, ніж стандартний шоколад, таким чином стимулюючи роботу кишечника.
• Крім того, шоколад з цукрозамінником не тільки не викликає карієс, а й захищає зубну емаль від цієї недуги.
Застосування молочного шоколаду:
Можете використовувати у виробах з шоколаду, в приготуванні мусів для випічки, кремів, ганашу, десертів, соусів, морозива і напоїв. Дуже добре підходить для покриття цукерок і праліне. Він має ті ж властивості при розтоплюванні, темперуванні, охолодженні та виливці форм.
Сміливо можна вказувати на кінцевих продуктах, зроблених з цього шоколаду, знак "без додавання цукру", якщо в їх кінцевий рецепт не було додано цукру або замість сахарози використовувався цукрозамінник.
Плинність шоколаду: середня (3 краплі).
Склад: какао-продукти 33,9%, молоко 20,5%, жир 36,6%.
Термін придатності: 18 місяців
Вага: 100 грам
Виробник: Бельгія