Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад «нового покоління» з чистим та інтенсивним смаком какао.
Молочний шоколадний кувертюр Alunga (Алунга) від Cacao Barry є практично єдиним шоколадом, який має Q-ферментацію. Завдяки такій ферментації та пониженому вмісту цукру ви отримуєте найчистіший і найбільш насичений смак.
Шоколад Alunga 41% – так званий «темний молочний», злегка солодкий, з домінуючим смаком суміші какао і молока. Є не термостабільним, випускається у вигляді каллет.
Застосування:
Молочний шоколад рекомендується виробниками для приготування ганашів, мусів, кремів, начинок, для формування і покриття кондитерських виробів, для відливання фігур і цукерок, а також для виробів, які випікаються в духовці (бісквіти).
Смакова сумісність:
- фрукти та ягоди: яблука, маракуйя, чорна смородина, родзинки;
- спеції та прянощі: кориця, кунжут, мускатний горіх, кмин;
- горіхи: макадамія, мигдаль;
- напої: еспрессо, ром, віскі;
- додаткові інгредієнти: соки лайма та лимона, вершковий сир.
Рекомендації по роботі з шоколадом:
- температура розтоплення – 45-50°С;
- для кристалізації – максимум 45-50°C;
- швидке охолодження до 27°С;
- подальше нагрівання до 31-32°С, потім до 34,5°С;
- температура охолодження для глазурі 14-18°С, для молдів 8-12°С.
Склад: масло какао, какао маса, цукор, сухе незбиране молоко, знежирене сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, сіль.
Походження какао-бобів: західно-африканські какао-боби республіки Кот-д'Івуар, в основному сорт Форастеро.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному темному місці, в щільно закритому вигляді при температурі +12-20ºС та відносній вологості повітря не більше 70%.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100 грам
Виробник: Франція