Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Шоколад «нового покоління» з чистим та інтенсивним смаком какао.

 

Молочний шоколадний кувертюр Alunga (Алунга) від Cacao Barry є практично єдиним шоколадом, який має Q-ферментацію. Завдяки такій ферментації та пониженому вмісту цукру ви отримуєте найчистіший і найбільш насичений смак.

 

Шоколад Alunga 41% – так званий «темний молочний», злегка солодкий, з домінуючим смаком суміші какао і молока. Є не термостабільним, випускається у вигляді каллет.

 

Застосування:

Молочний шоколад рекомендується виробниками для приготування ганашів, мусів, кремів, начинок, для формування і покриття кондитерських виробів, для відливання фігур і цукерок, а також для виробів, які випікаються в духовці (бісквіти). 

 

Смакова сумісність:

- фрукти та ягоди: яблука, маракуйя, чорна смородина, родзинки;

- спеції та прянощі: кориця, кунжут, мускатний горіх, кмин;

- горіхи: макадамія, мигдаль;

- напої: еспрессо, ром, віскі;

- додаткові інгредієнти: соки лайма та лимона, вершковий сир.

 

Рекомендації по роботі з шоколадом:
- температура розтоплення – 45-50°С;
- для кристалізації – максимум 45-50°C;
- швидке охолодження до 27°С;
- подальше нагрівання до 31-32°С, потім до 34,5°С;
- температура охолодження для глазурі 14-18°С, для молдів 8-12°С.

 

Склад: масло какао, какао маса, цукор, сухе незбиране молоко, знежирене сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор, сіль.

 

Походження какао-бобів: західно-африканські какао-боби республіки Кот-д'Івуар, в основному сорт Форастеро.

 

Плинність: 3 краплі

 

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному темному місці, в щільно закритому вигляді при температурі +12-20ºС та відносній вологості повітря не більше 70%.

 

Термін придатності: 12 місяців

Вага: 100 грам

Виробник: Франція

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Шоколад молочний Alunga 41%, 100гр

Немає в наявності
Артикул: CHM-Q41ALUN-E1-U68
65 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Бренд Callebaut
додаткові розділи Молочний шоколад Callebaut, Інгредієнти кондитера, Шоколад Callebaut , Шоколад
Вид шоколаду Молочний
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору