Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Чорний шоколад оригінальний FLEUR DE CAO 70% від Cacao Barry – темний кувертюрний шоколад, з чудовими квітковими і кислувато-фруктовими нотками.
Темний шоколад відрізняється особливо високим вмістом першокласного какао (походження бобів: мікс з Латинської Америки і африканських бобів, сортів Арріба і Форастеро). Але, не дивлячись на високий вміст какао, даний вид шоколаду не відрізняється високим ступенем гіркоти, цей шоколад, збалансований по гіркоті та солодкості.
Властивості: застосовується як ароматизатор, природний барвник, наповнювач для начинок, декоративний елемент. Не термостабільний, кошерний продукт.
Володіє вишуканим, пряним смаком, в ньому гармонійно поєднуються наполегливий аромат і текстура.
Застосування:
Шоколад FLEUR DE CAO підходить для приготування шоколадних тортів та бісквітів. Терпкі та фруктові нотки добре поєднуються в наповнювачах і шоколадних мусах. Використовується для відливання корпусів цукерок, для фігур, для покриття та глазурування, також рекомендований для кремів і соусів.
Смакова сумісність:
- фрукти і ягоди: маракуйя, чорна смородина, малина, ананас, манго, ананас, банани;
- спеції і прянощі: базилік, м'ята, імбир;
- горіхи: кокос, макадамія, каштани;
- напої: кальвадос, шампанське, ром, кленовий сироп, зелений чай класичний і з жасмином;
- інші інгредієнти: малиновий оцет, мед, карамелізовані апельсини.
Рекомендації до використання:
Продукт акуратно темперується при температурі 45°С, злегка охолоджується і використовується за призначенням. При бажанні додається невелика кількість какао-масла або вершків.
Дозування: 5–25г.
Склад: какао 70%, цукор, какао-масло, ванільний ароматизатор, емульгатор: лецитин сої.
Текучість: 4 краплі
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 5кг
Виробник: Бельгія, Cacao Barry