Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний шоколад Natra Cacao 61,1% – високоякісний іспанський шоколад із замінником цукру.
Виготовляється тільки з кращих какао бобів і натуральних компонентів, не має штучних домішок і добавок. Зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Натуральний шоколад широко використовують при випічці і виробництві цукерок, трюфелів, для виготовлення бісквіту, печива, крему, начинок, праліне; для декору кондитерських виробів; незамінний в процесі приготування шоколадної глазурі; застосовується в шоколадних фонтанах.
Переваги вживання шоколаду з цукрозамінником:
• Підходить для людей, які стежать за своєю вагою і дотримуються принципів здорового харчування.
• Цей шоколад містить більшу кількість харчових дієтичних волокон, ніж стандартний темний шоколад, таким чином стимулюючи роботу кишечника.
• Шоколад з цукрозамінником не тільки не викликає карієс, а й захищає зубну емаль від цієї недуги.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду "Natra Cacao" розігрійте на водяній бані при температурі 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W.
Інструкція по темперуванню:
- температура плавлення / розчинення до 45ºC.
- темперування до 28-32ºC.
- кристалізація при 10-15ºC протягом 15 хвилин.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю і шоколадними сурогатами.
Мінімальний вміст какао – 61,1% і какао-масла 36%.
Плинність: 5 крапель
Склад: какао терте, підсолоджувач: малітол (Е-965), какао масло, какао порошок знежирений, емульгатор: лецитин (Е-322), ванілін.
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20ºC та відносній вологості до 60%.
Термін придатності: 18 місяців з моменту виробництва
Шоколад має форму крапельок
Вага – 200 грам
Виробник – Іспанія