Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Ducley – це гладкий, кремовий шоколад з бархатистою та обволікаючою структурою і теплим кольором Blond®. Має сертифікат кошерності.
Перші нотки маслянисті, підсмажені і зовсім не солодкі, поступово поступаючись місцем ароматам свіжоспеченого пісочного тіста, солодкості карамелі з дрібкою солі.
Блонд шоколад відмінно поєднується з карамеллю, кавою, фундуком, а також манго, бананом, абрикосом та іншими жовтими фруктами.
Переваги шоколаду Valrhona:
- має високу плинність;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності, і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання в начинки, муси, ганаші, морозиво, сорбети, креми і глазур;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для білого шоколаду:
- температура для розтоплення – 45-48°C;
- температура кристалізації – 26-27°C;
- температура для роботи – 28-29°C.
Склад: цукор - 28,6%, какао-масло - 35,56%, порошок цільного молока - 15,9%, сухе знежирене молоко - 8,5%. Без ГМО.
Вміст какао-продуктів: 32%.
Умови зберігання: зберігати в сухому приміщенні при температурі 16-18°С.
Вага – 50г (приблизно 13шт)
Виробник – Франція