Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад Natra Cacao 29,7% – високоякісний іспанський шоколад.
Шоколад має добре збалансований молочно-кремовий смак. Виробляється у вигляді монеток діаметром 25 мм і з вмістом какао 29,7%.
Natra Cacao ідеально підходить для покриття кондитерських виробів: кейк-попсів, капкейків, мафінів. Застосовується при виготовленні кексів, бісквітів, цукерок, фігур і начинок. Використовується для глазурування тортів, тістечок, пончиків; для декору будь-якої складності.
Спосіб використання:
Необхідну кількість шоколаду "Natra Cacao" розігрійте на водяній бані при температурі 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W.
Інструкція по темперуванню:
- температура плавлення / розчинення до 45ºC;
- темперування до 28-32ºC;
- кристалізація при 10-15ºС протягом 15 хвилин.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю і шоколадними сурогатами.
Текучість – 3 краплі
Склад: цукор, незбиране сухе молоко, масло какао, емульгатор: соєвий лецитин, ароматизатор: ванілін.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20°С і відносній вологості до 75%.
Вага – 200 грам
Виробник – Іспанія