Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад без додавання цукру є результатом заміни цукру на мальтитол. Це дає перевагу в більш низькій калорійності і низькому глікемічному індексу.
Переваги:
Цей шоколад містить більш дієтичне волокно, ніж стандартний чорний шоколад, тим самим менш калорій і менше призводить до утворення карієсу. Підходить для людей, які стежать за своєю вагою і дотримуються принципів здорового харчування.
В роботі білий шоколад дає прекрасний результат і добре піддається темперуванню. Десерти, напівфабрикати, цукерки та батончики з його використанням мають збалансовану солодкість і гармонійний смак.
Склад: вміст жиру 35%, молочна складова 24%.
Умови зберігання: зберігати при температурі 18ºC і відносній вологісті до 60%.
Плинність: 3 краплі
Вага: 200 грам
Виробник: Іспанія