Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра дрібного помолу виготовлена з високоякісних продуктів, без вмісту крохмалю.
Пудру застосовують для художнього оформлення кондитерських виробів, вона робить солодкість ласощів більш насиченою, а зовнішній вигляд - апетитним.
Цукрова пудра ідеально підійде для айсінга, глазурі, мастики, макаронс, а також для випічки. Пудрою можна прикрасити кавові напої або кондитерські вироби, використовуючи спеціальні трафарети для прикрашання.
Її дуже зручно додавати в ті кондитерські страви або продукти, які не піддаються термічній обробці - нерозчинена цукрова пудра не буде «скрипіти на зубах», на відміну від цукор-піску.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 18 ± 3°C і відносній вологості повітря не більше 75%.
Вага - 1 кг
Країна-виробник - Україна
Безкоштовна доставка не поширюється.