Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукор тростинний коричневий – нерафіновані розсипчасті солодкі кристали. Підходять для випікання, приготування різноманітних страв та напоїв.
Сировина, з якої добувають тростинний цукор – це багаторічна трава, що виростає в тропіках і субтропічних регіонах. Подрібнені стебла надходять на виробництво, де цукор витягується або шляхом екстрагування водою, або методом дифузії. За рахунок відсутності кінцевої стадії очистки – рафінації, готовий продукт має коричневий відтінок, так як частинки цукру залишаються покритими тростинною меласою.
Тростинний цукор – найголовніший підсолоджувач. Володіє золотисто-бурим кольором, незвичайним карамельним смаком і насиченим ароматом.
Коричневий цукор багатий на корисні природні мінерали та вітаміни. Але при його додаванні в раціон не варто забувати про високу калорійність.
Корисні властивості:
Тростинний цукор містить вітаміни групи В, мінерали (кальцій, калій, цинк, магній, фосфор), клітковину. Він допомагає регулювати обмін речовин, стабілізує нервову систему, покращує кровообіг та імунітет, не викликає ожиріння, знімає біль в горлі та кашель, нормалізує роботу шлунка.
Область використання продукту обширна:
• добавка до гарячих напоїв – кава, чай; настойки, компоти, газовані напої;
• молочна продукція;
• салати, супи, холодні страви, каші, соуси;
• хлібобулочна випічка, десерти – цукерки, морозиво, глазур;
• підходить для обробки випічки з фруктами або для обсипання фруктів, приготованих на грилі;
• може застосовуватися в якості присипки (декору).
Цукор є натуральним консервантом, тому приготування варення, джему, мармеладу не обійдуться без нього.
Зверніть увагу: допустима норма на добу – 5 чайних ложок. У показник входить не тільки чай, але тістечка, цукерки, печиво, фрукти.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г: 400 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, уникаючи сильних запахів поблизу.
Вага – 500 грам
Виробник – Демерара, Індонезія