Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукор тростинний коричневий від ТМ Diamant (Діамант) – це нерафінований цукровий пісок. Підходить для випікання, приготування різноманітних страв та напоїв.
Тростинний цукор – найголовніший підсолоджувач. Володіє коричнево-золотистим кольором, незвичайним карамельним смаком та насиченим ароматом.
Виготовляється коричневий цукор в процесі переробки стиглих стебел тростини, тому багатий на корисні природні мінерали і вітаміни.
Корисні властивості:
Тростинний цукор містить вітаміни групи В, мінерали (кальцій, магній, фосфор, залізо), клітковину, низькокалорійну глюкозу. Він допомагає регулювати обмін речовин, зміцнювати кісткові та суглобові тканини, стабілізувати роботу кровоносної і нервової систем, а також нормалізує роботу шлунка. Даний цукор не містить холестерину.
Область використання продукту обширна:
• добавка до гарячих напоїв – кава, чай, настойки, компоти, газовані напої;
• молочна продукція;
• салати, супи, холодні страви, соуси;
• хлібобулочна випічка, десерти – цукерки, морозиво, глазур.
Цукор є натуральним консервантом, тому приготування варення, джему, мармеладу не обійдуться без нього.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, уникаючи сильних запахів поблизу.
Вага – 1000 грам
Виробник – Польща