Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рисовий папір на 90% складається з рисового тіста. Крім цього в його склад входять вода і сіль.
На відміну від рису, що містить прості вуглеводи, папір містить складні вуглеводи. Також до складу рисового паперу входить незначна кількість вітаміну B6, а з цінних мікроелементів – фосфору.
Хоча папір з рису не має особливої поживної цінності, він користується великою популярністю в азіатських країнах в якості основи для приготування страв безглютенового харчування, що особливо важливо для алергіків.
Рисовий папір використовують для приготування спринг-ролів, млинців Нем, як десертів в пирогах на заміну традиційним борошняних коржам, для закусок і перших страв.
Перед вживанням підготуйте рисовий папір заздалегідь, занурте його в теплу воду на кілька секунд, потім обережно викладіть на тарілку і витріть залишки води паперовим рушником.
Склад: рисове борошно, вода питна, сіль харчова.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту: білки 5г, жири 0г, вуглеводи 45г, харчові волокна 1г, цукор 1,2г.
Калорійність (енергетична цінність) 100г продукту: 200 ккал / 836кДж.
Вага: 50г
Кількість: 5шт
Виробник: Україна