Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розпушувач тіста Dr. Oetker – це легкий спосіб миттєво надати бездріжджовому тісту пишності, рихлості та поліпшити хлібопекарські властивості борошна.
Розпушувач – суміш спеціальних речовин і кислот, які при нагріванні або зволоженні вступають в реакцію з виділенням вуглекислого газу. Завдяки цьому тісто стає більш об'ємним та має рівномірну пористу структуру.
Розпушувач тіста, на відміну від соди, не залишає неприємного запаху або присмаку.
На кожному пакетику оригінальний рецепт від Dr.Oetker.
Зручний пакетик 10г розрахований на 500 грам борошна.
Склад: пірофосфат натрію двовуглекислий, бікарбонат натрію, кукурудзяний крохмаль. Без ГМО.
Харчова цінність в 100г продукту:
• білків - 0,2 г,
• жирів - 0 г,
• вуглеводів - 19 г.
Енергетична цінність: 79 ккал (336 кДж)
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін зберігання - 18 місяців
Вага: 10 грам
Виробник: Румунія