Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зверніть увагу! На поверхні форми є шар рапсового масла, має специфічний запах!
Форма для випічки роз'ємна з антипригарним покриттям виконана з високоякісної сталі з використанням масла і високих температур (вороніння).
Вороніння – процес, при якому форму нагрівають до температури понад 500°C, а потім занурюють у рапсове масло. Форма набуває технічні якості тефлону, володіє аналогічними антипригарними властивостями, але при цьому матеріал екологічно чистий і абсолютно безпечний.
Мікрошар рапсового масла на поверхні форми не допускає пригорання і захищає від іржі.
Воронований посуд міцний і служить тривалий час. Його можна використовувати для випікання в духовці, на плиті, на відкритому вогні (мангал).
Особливості форми:
- завдяки використовуваним матеріалам випічка в даних формах займає менше часу і здійснюється при нижчих температурах, ніж випічка в звичайних формах;
- дозволяє працювати з рідким і густим тістом;
- легко діставати з форми готову випічку.
Форма являє собою роз'ємний борт з механічним затиском-фіксатором під коржі різного діаметра, підходить для формування десертів і суфле, для приготування тортів, бісквітів, кексів, шарлоток, пісочних пирогів, желе, лазаньї, піци.
Правила експлуатації:
• обов'язково мити перед та після використання і витирати насухо, тому що воронований метал не захищений від іржі;
• готову страву зберігати в формі не рекомендується, щоб уникнути окислення.
Діаметр: верх 30см, низ 29,1см
Висота: 7см
Матеріал: воронована сталь
Виробник: Україна
Є сертифікат якості