Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перфорована форма для еклерів – ємність з нержавіючого перфорованого металу для випікання еклерів, тістечок, тарту і різних десертів продовгуватої форми.
Особливості:
За рахунок отворів в формі тісто пропікається рівномірно, виводиться зайва волога, зменшується ризик підгоряння випічки, а також можна контролювати колір виробу.
Форма щільна, стійка, не гнеться і не іржавіє, не впливає на колір і смак кондитерського виробу, не взаємодіє з харчовими продуктами.
Рекомендації по використанню:
- перед першим використанням рекомендуємо промити кільце в теплій воді і висушити;
- перед випіканням змащуйте форму маслом;
- для легкого звільнення готового виробу з форми, необхідно після випічки дати повністю охолонути формі;
- для повного знежирення і очищення форми її досить прокип'ятити у воді 10 хвилин;
- не рекомендується використовувати агресивні миючі засоби і жорсткі губки для очищення форми.
Розмір: довжина – 13см, ширина – 3см, висота – 2см
Товщина металу: 1мм
Виробник: Україна