Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пектин NH Sosa фруктовий - рослинна речовина кольору слонової кістки з гелеутворюючими, склеюючими властивостями. Містить желатин і натуральні інгредієнти, які мають високу здатність до поглинання молекул води та не допускають їх відділення.
Пектин NH фруктовий SOSA є термозворотним продуктом - при нагріванні він розчиняється в масі, а при охолодженні - застигає. Тому зворотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворюючи її або в рідину, або в желе.
Важливими властивостями пектину є:
- температура застигання і термостійкість;
- швидкість утворення гелю;
- в'язкість;
- використання як на водній, так і на фруктовій основі.
Пектин фруктовий NH SOSA застосовують в основному як загущувач при виготовленні різних кондитерських виробів: мармелад, фруктові наповнювачі, начинка цукерок, зефір, пастила, глазур. Підходить для приготування желе з м'якоттю фруктів, різноманітних мусів, прошарків десертів, джемів, соусів.
Також фруктовий пектин NH використовують як освітлювач для соків; компонент, що сприяє зв'язуванню вологи в продуктах і утворення гелю; фільтр та стабілізатор.
Фруктовий пектин NH, як і желатин з агар-агаром, здатний збільшити в'язкість продукту.
Рекомендації щодо застосування:
1. Змішати пектин з фруктами і цукром.
2. Додати близько 5г лимонної кислоти.
3. Відварити до 105°С і охолодити.
Важливо! Пектини NH-типу починають згущувати продукти (варення, мармелад, джем, конфітюр) в присутності великого об’єму цукру і чітко визначеного - кислоти. При недотриманні потрібних пропорцій цей процес не відбувається.
Дозування: для десертів 20г/кг продукції, для джемів 10г/кг продукції.
Склад: пектин амідований (E440ii), солі: дифосфат двозаміщений (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальцийфосфат (E341iii), желатин та натуральні інгредієнти.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому темному місці при температурі 15-20ºC в щільно-запечатаному пакунку. Використовувати протягом 24 місяців з дати виробництва.
Упаковка: 50 грам
Виробник: Sosa Ingredients, Іспанія