Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш з 75% молочного шоколаду і 25% фундука.
Gianduja Pale - ніжна вершкова суміш з молочного шоколаду Callebaut® і натуральної пасти з фундука середнього обсмаження. Наш фахівець з коншированіє змішує, конширує і темперуючи крем для отримання чудового збалансованого смаку і ніжною вершкової однорідної текстури, що створює незабутнє відчуття в роті.
Gianduja Pale є напівтвердий крем, який можна легко розрізати на окремі вироби або глазурувати шоколадом.
У розм'якшеному вигляді її можна відсажувати в формовані цукерки, капсули, шоколадні батончики і плитки. У розтопленому вигляді вона стане чудовою основою для ароматизації морозива і начинок, для випічки: мусів, баваруа і кремів. Джандуйо ідеально підходить в якості смако-ароматичної добавки в таких десертах, як сабайон, моелё і т.д.
Виробник - Бельгія
Вага - 100 грам