Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра нетануча - термостабільне покриття для кондитерських виробів. За рахунок того, що пудра стійка до температури і вологи, колір та смак зберігаються, вона не тане і не тече на жирній, вологій, теплій і холодній поверхнях страви.
Нетануча пудра використовується для посипання найрізноманітніших кондитерських виробів: пончиків, оладок, млинців, кексів, булочок, круасанів, пирогів, мармеладу, цукерок.
Цукрова пудра - відмінний спосіб урізноманітнити зовнішній вигляд готового виробу, зробити його ще більш апетитним і красивим!
Використання:
Необхідно посипати готовий виріб цукровою пудрою, для цього можна застосувати кондитерське сито і частування готове.
Також можна скористатися трафаретом, прикласти його до поверхні випічки, посипати зверху пудрою, обережно підняти трафарет і таким чином створити на блюді незвичайний, смачний декор.
Склад: декстроза, пшеничний крохмаль, рослинний жир, гідрогенізований рослинний жир, ароматизатор (ванільний)
Енергетична цінність на 100гр продукту:
вуглеводи - 93,12г
білки - 0,0г
жири - 4,95г
Умови зберігання: рекомендовано зберігати в сухому і прохолодному місці при температурі 15-25°C.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 500г
Виробник: Німеччина