Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний гелевий ароматизатор зі свіжим фруктовим ароматом малини.
Одна з найпоширеніших добавок при виготовленні харчової продукції. Есенція надає виробу незабутній аромат, стійкий смак і робить її ще більш апетитною. Здатна звести з розуму будь-кого своєю оригінальною кислинкою і натуральною солодкістю!
Досить невеликої кількості ароматизатора, щоб десерти, напої та випічка наситилися ароматом малини.
Гелевий ароматизатор Малина використовують для приготування кондитерських виробів, таких як крема, джеми, йогурти, цукерки, морозиво. Застосовують як фруктовий наповнювач для пирогів, тортів, сирних страв. Підходить для тонкого нанесення на попередньо спечені десерти. Також його рекомендують додавати в напої та молочні коктейлі.
Переваги натуральних харчових ароматизаторів:
• простота і зручність в застосуванні;
• покращують натуральні аромати інгредієнтів;
• надають більш насичений натуральний смак;
• дозволяють надати натуральним інгредієнтам смаки, інгредієнтів, яких немає в рецептурі;
• насичують смаком і ароматизують інгредієнти без смаку або запаху.
Дозування для приготування:
30 г: 1000 г вершків,
40 г: 1000 г крему,
25 г: 1000 г начинки,
30 г: 1000 г ганаша,
40 г: 1000 г суміші для морозива,
40-50 г для випічки 1 кг тіста
Важливо! Після додавання ароматизатора необхідне ретельне перемішування - для кращого розподілу аромату в продукті.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, в закритій упаковці, при відносній вологості не більше 75%.
Вага - 100 грам
Виробник - Німеччина "Heinrich Karow"