Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тонко настроєний аромат зі смаком свіжого масла, який округляється з ванільним ароматом.
Сама по собі ваніль не має смаку і запаху, однак вона отримує їх в процесі ферментації.
Основною функцією ванільного екстракту в кулінарії є його приємний аромат.
Якщо Ви ніколи не застосовували екстракт ванілі в приготуванні страв, то варто обов'язково спробувати це зробити: французькі круасани, пишні булочки, бісквітні торти - ці та багато інших страв заграють по-новому з таким унікальним інгредієнтом.
Натуральний ароматизатор Karow застосовують для виготовлення хлібобулочних і кондитерських виробів, для випічки, солодких соусів, десертів. Крім того, він є відмінною добавкою для джемів і кремів. Не обходяться без цього унікального продукту улюблені всіма шоколадні цукерки і шоколад.
Ароматизатор стабільний при випіканні та заморожуванні.
Дозування: 10 мл:1000
Вага - 30 мл
Виробник - Німеччина "Heinrich Karow"