Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська начинка Шоколадно-фундучна – готова до споживання маса теплого коричневого кольору зі смаком шоколаду та лісового горіха. Підходить для додавання до кондитерських виробів як начинка.
Начинка має консистенцію спреду та призначена для наповнення випічки: круасанів, булочок та інших десертів; наповнювача морозива та як пасту для мусових десертів. Також кондитерська начинка підходить для нанесення рельєфного малюнка, глянсової поверхні на торт і кондитерські вироби.
Склад: цукор, жири рослинні (олії пальмова, пальмоядрова, соняшникова), фундук смажений тертий (7%), какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, суха молочна сироватка, арахіс смажений тертий (2,5%), молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор "Горіх-Нутелла", сіль кухонна, ароматизатор ванілін. Може містити сліди глютену.
Поживна (харчова) цінність 100гр продукту: жири 35,6г, з них насичені 21,9г, вуглеводи 54,0г, з них цукри 48,7г, харчові волокна 2,7г, білки 3,7г, сіль 0,3г
Енергетична цінність (калорійність) на 100гр продукту: 2305 кДж/ 551 ккал
Умови зберігання: зберігати в темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 18⁰C та відносній вологості не більше 75%, уникаючи сторонніх запахів.
Відкриту упаковку рекомендується зберігати в холодильнику.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 1кг
Виробник: Україна, MIR Chocolate