Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерські лопатки використовується для приготування і декорування десертів.
Переваги:
- зроблені з безпечного харчового силікону;
- витримують температуру від -40 до +230°С;
- легко миються в теплій воді;
- можуть зберігатися в будь-якому місці без втрати своїх якостей;
- не травмують посуд з тефлоновим покриттям.
Силіконова лопатка допоможе рівномірно нанести крем або шоколадну глазур на коржі, прикрасити бутерброди, перевернути млинці під час приготування.
Характеристики:
У наборі: 3шт
Розміри:
1 лопатка: загальна довжина 21см, (д х ш) ручки 14 х 2см, (д х ш) робочої поверхні 6,2 х 4,1см
2 лопатка: загальна довжина 27,5см, (д х ш) ручки 19 х 2,5см, (д х ш) робочої поверхні 8,3 х 5,5см
3 лопатка: загальна довжина 27,2см, (д х ш) ручки 18 х 2,5см, (д х ш) робочої поверхні 8,9 х 6,1см
Матеріал: харчовий силікон, стрижень всередині з нержавіючої сталі
Виробник: Китай