Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір інструментів для роботи з шоколадом – набір спеціальних металевих вилок з пластиковими ручками, за допомогою яких можна легко глазурувати шоколадні цукерки, фрукти і печиво.
Кожна вилка має свою форму:
- круглі і спіраль підходять для глазурування трюфелів;
- трикутні – для глазурування нестандартних форм і горіхів з сухофруктів;
- вилки з зубцями – для глазурування фруктів, ягід або печива.
Ідеально застосовувати набір інструментів для фондю або для шоколадного фонтану.
Як користуватися виделками для роботи з шоколадом:
1. Занурте цукерку в розтоплений рідкий шоколад за допомогою вилки для того, щоб шоколад повністю покрив продукт.
2. Перенесіть на килимок або решітку і залиште до повного охолодження і застигання.
Рекомендації по догляду: перед першим і після кожного використання мити в мильній теплій воді, потім ретельно висушити.
У наборі: 10 інструментів
Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
Виробник: Китай