Кількість
|
Вартість
|
||
|
Практичний, надійний і зручний набір форм для приготування печива у фритюрі (хрусткий хмиз) з рідкого тіста.
Приготуємо смачні і ніжні «Хрустики»:
Для хмизу:
Борошно (просіяне) 100 грам, цукор 1ст. ложка, молоко 3/4 склянки, розтоплене вершкове масло 2 ст. ложки.
Для смаження:
Рафінована олія
Для прикраси:
Цукрова пудра
Просіяне борошно змішуємо з цукром, помішуючи додаємо молоко, вбиваємо яйце і вмішуємо вершкове масло. Отримане тісто залишаємо в холодному місці на одну годину.
Приступаємо до процесу смаження хмизу. Масло розігріваємо в каструлі до кипіння, потрібну форму накручуємо на ручку-тримач і опускаємо в киплячу олію (це слід робити перед кожним опусканням форми в тісто).
Важливо! Акуратно, намагаючись не «втопити» формочку, опускаємо її в охолоджене тісто. Тісто покриє гарячу формочку тонким шаром. Якщо тісто не прилипає до форми, значить вона недостатньо розігрілася!
Тепер занурюємо в киплячу олію – тісто від'єднується від формочки. Обсмажуємо пару хвилин до золотистого кольору і акуратно викладаємо хмиз на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
Готовому «хмизу» даємо охолонути і щедро посипаємо цукровою пудрою!
З даної кількості тіста вийде 40-50 штук. Готовий «хмиз» потрібно зберігати в щільно закритій банці (щоб уникнути появи запаху згірклого масла).
Характеристика:
Набір складається з 4 форм і ручки-тримача.
Квітка: 7,5 х 7,5см
Чотирилисник: 7,5 х 7,2см
Метелик: 8,2 х 6,6см
Прямокутник-решітка: 7,9 х 5,1см
Висота форм: 0,9см
Загальна довжина ручки-утримувача: 26,5см
Матеріал: метал
Виробник: Китай