Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір веделок для роботи з шоколадом – набір інструментів, за допомогою якого можна легко глазурувати шоколадні цукерки, фрукти і печиво.
У набір входить 3 шт.
Кожна вилка має свою форму:
- кругла і спіраль підходять для глазурування трюфелів;
- трикутна з зубцями для глазурування нестандартних форм, горіхів, фруктів, ягід і печива.
Як користуватися виделками для роботи з шоколадом:
Занурте цукерку в розтоплений рідкий шоколад за допомогою вилки для того щоб шоколад повністю покрив продукт.
Перенесіть на килимок або решітки і залиште до повного охолодження і застигання.
Рекомендації по догляду: перед першим і після кожного використання мити в мильній теплій воді, потім ретельно висушити.
Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
Країна виробника: Китай