Кількість
|
Вартість
|
||
|
Слово «карвінг» походить від англійського слова carving, що означає «вирізування». В кондитерській промисловості і кулінарії застосовується карвінг по мастиці (цукровій пасті), шоколаду, овочам і фруктам, по сиру.
Починати варто з простих фігурок і квіток, а в подальшому, оволодівши майстерністю в достатній якості, Ви зможете втілювати в життя найсміливіші фантазії і створювати неповторні прикраси на вашому столі.
Ножі для карвінгу і їх особливості:
Декоративні візерунки можна створювати тільки спеціальними пристосуваннями, які зазвичай входять в набір ножів для карвінгу. Розглянемо різновиди цих інструментів. Отже, зазвичай вони бувають:
- Клиноподібні або серповидні. До таких можна віднести і головне пристосування для карвінгу – тайський ніж.
- Нуазеткі – своєрідний ніж-виїмка, він може бути самої різної форми: у вигляді хмари, ромба, кола та інших хитромудрих фігур, які можна вирізати з овочів або фруктів.
- Карбовочні ножі для декорації: представлені V-подібною формою або можуть бути овальними, круглими.
- Граверні і зі змінними лезами: можуть бути призначені для цедри, видалення серцевини.
- Інструменти для канелірування: створюють на поверхні овочів декоративні борозни, а також потрібні для зняття найтонших смужок, нарізки твердих овочів у вигляді найтоншої стружки.
Кількість: 11шт.
Довжина кожного виробу: 17-20см
Матеріал робочої частини: нержавіюча сталь
Матеріал ручки: дерево