Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральне жорнове пшеничне борошно тонкого помолу - отримане за допомогою відсіювання 25% висівок, і за фактурою близька до міксу 1 і 2 сортів.
Пшеничне борошно дуже еластичне і зручне в роботі. Для нього є характерним приємний світло-кремовий колір.
Дія на організм:
• насичує організм всіма корисними речовинами з цільнозернової пшениці;
• очищає організм від токсинів;
• регулює роботу шлунково-кишкового тракту;
• уповільнює процес старіння.
Застосування:
• при порушенні обміну речовин;
• високий холестерин;
• низький імунітет;
•серцево-судинні захворювання.
Способи застосування в кулінарії: відмінно підходить для здоби і макаронних виробів, для випічки домашнього хліба, для кондитерських виробів, а також для приготування вареників, млинців тощо.
Склад: борошно пшеничне.
Харчова та енергетична цінність жорнового пшеничного борошна тонкого помолу (100г продукту):
Калорійність - 295,4ккал
Білок - 15,6 г
Жири - 1,3 г
Вуглеводи - 71,0г
Клітковина - 1,0
Вага - 2кг
Виробник - Україна, ТМ «Зелений Млин»