Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 22,8см х 13,2см
Розмір ялинки: 11cм х 7,5 см, глибина 3см
Розмір кексу: 4,2cм х 3,8см, глибина 1,8см
Розмір ведмедика: 3,5cм х 2,3см, глибина 1см
Матеріал: харчовий пластик