Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Розмір ящика: 9,9 х 6,5см, 9,3 х 6см, глибина 2,8см, 2см
Розміри інструментів: 3,6 х 7,5см, 3,5 х 7,5см, 2,5 х 7,5см, 2 х 7,5см, 3,5 х 7,5см, глибина від 0,5см до 1см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США