Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розміри:
Великий якір: 7 х 10,6см, глибина 1,1см
Маленький якір: 3,5 х 5,2см, глибина 0,8см
Вітрильник: 6 х 5,5см, глибина 1,1см
Русалка на якорі: 10 х 14,5см, глибина 1,7см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США