Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молду.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда (д х ш): 22,7 х 13,6см
Розміри фігур:
фігурка 1: 5,5 х 5,2см (довжина з паличкою 11,9см)
фігурка 2: 5,5 х 4,5 см (довжина з паличкою 11,9см)
фігурка 3: 5,5 х 4,8 см (довжина з паличкою 11,9см)
фігурка 4: 5,5 х 4,3см (довжина з паличкою 11,9см)
фігурка 5: 5,5 х 4,5 см (довжина з паличкою 11,9см)
фігурка 6: 5,5 х 4,6см (довжина з паличкою 11,9см)
глибина фігурок: 1см, глибина для палички: 0,6мм
Матеріал: харчовий пластик
Увага! Палички в набір не входять!