Артикул: СМ11
160 грн.
Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 2000 грн. Діють знижки.
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24 х 18,4см
Розмір (в залежності від інструменту) (ш х д): від 0,5 х 4см до 3,5 х 8,5см
Діаметр: 4,7см
Глибина: від 0,5см до 0,8см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: США