Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів
Характеристики:
Розмір молда: 23 х 12см
Розмір цифр:
0: 4,9 х 4см
1: 4,8 х 2,4см
2: 4,8 х 3,5см
3: 4,8 х 3,5см
4: 4,8 х 3,7см
5: 4,8 х 3,5см
6: 4,8 х 3,6см
7: 4,8 х 3см
8: 4,8 х 3,4 і 3,5см
Глибина: 0,8см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Україна