Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою.
Витримує температуру до 375°C. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Виготовлення карамелі з ізомальту:
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом!
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з молда.
Характеристики:
Розміри молда – 19,5см х 24,1см
Розмір лампочки – 7см х 3см, глибина 1,4см, розмір разом з паличкою – 14,6см х 3см, глибина палички 0,5см
Матеріал – харчовий пластик
Країна-виробник – США
Зверніть увагу! Палички в набір не входять!