Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою.
Витримує температуру до 375°С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Виготовлення карамелі з ізомальту:
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом!
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з молда.
Характеристики:
Розміри молда – 24,1 х 18,4см
Розміри сніговика – 6,2 х 3,3см (висота х ширина), ялинки – 5,9 х 2 см (ширина верх), 3,4 см (середина), 4,4см (низ)
Довжина сніговика разом з паличкою – 14,3см
Довжина ялинки разом з паличкою – 13,9см
Матеріал – харчовий пластик
Країна-виробник – США