Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд призначений для виготовлення льодяників і карамелі, можна використовувати для роботи з шоколадом і мастикою.
Витримує температуру до 375°С. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами.
Виготовлення карамелі з ізомальту:
Примітка: Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом!
- Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
- Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Всі шматочки повинні розтанути.
- Змастіть форму тонким шаром масла.
- Розлийте ізомальт в формочки.
- Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
- Використовуйте зубочистку, щоб наповнити формочки.
- Дайте карамелі застигнути і дістаньте її з молда.
Характеристики:
Розміри молда: 24,1 х 19,5см
Розміри єдинорога: 6 х 6,5м, глибина 1,1см, довжина разом з паличкою 13,7см
Матеріал: харчовий пластик
Країна-виробник: США