UA
Інтернет-магазин для кондитерів
Каталог товаров
UA
Мои желания
0
0 грн.
Гарантія якості
(тільки перевірені товари)
Безкоштовна доставка по всій Україні
(при замовлені від 1000 грн)
Магазини у великих містах
(Київ, Одеса, Харків, Львів, Миколаїв)
Вигідні умови
(знижки для постійних клієнтів)
Офіційне представництво
Марципан Zeelandia, 200гр

Марципан Zeelandia, 200гр

В наявності
Артикул: zl2
відгуків: 0
Отримання замовлення
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
  • У відділенні Нової пошти
  • Кур’єром Нової пошти
Спосіб оплати
  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 200 грн.)
  • На карту Приватбанку

Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.

Марципан від виробника Zeelandia - незамінний інструмент в арсеналі кондитера. Цей товар являє собою суміш двох базових інгредієнтів - подрібненого мигдалю і цукрового сиропу.

 

Переваги марципану Зеландія:

• Повністю готовий до застосування.

• Володіє чудовим смаком.

• Відрізняється високою пластичністю.

• Забарвлюється харчовими барвниками.

• Відмінна альтернатива цукрової мастики.

• Стійкий до охолодження.

 

Особливості марципану:

Структура маси - однорідна, але трохи зерниста. Паста має тонкий мигдальний аромат та солодкуватий смак. Для удосконалення смаку в суміш можна додати інші натуральні ароматизатори (какао, апельсинову цедру).

 

Роботу з сумішшю полегшить використання цукрової пудри, що дозволить уникнути прилипання пасти. Пудрою необхідно обробити руки і силіконовий килимок.

 

Для створення досконалого декору можна провести фарбування пасти. Для цього застосовуються харчові барвники (переважно гелеві). У той же час представлена ​​маса хороша і без добавок.

 

Використовувати марципан можна таким чином: обробка кондитерських виробів, створення квітів, фігурок, обтягування тортів, виготовлення декоративних елементів для кондитерських виробів, створення марципанових цукерок з добавками у вигляді цукатів, горіхів, родзинок, імбиру або без них.

 

Нерідко суміш використовується в якості начинки для тортів. У ряді випадків пасту вживають в чистому вигляді, використовуючи її як основу для «марципанового хліба».

 

Рекомендації щодо застосування:

Для покриття тортів марципан необхідно розкатати, можна вручну або на тісторозкатувальній машині. Для кращого "прилипання" листа марципану до виробу необхідно змастити виріб вершками, джемом, кремом або сиропом. Для виготовлення квітів і фігурок можна використовувати спеціальні виїмки, формочки, трафарети.

 

Після роботи марципан накрити плівкою, щоб уникнути завітрювання і висихання. Оптимальна температура для роботи з пластичним марципаном - 21°С.

 

Для оформлення невеликого торта підійде упаковка вагою 250 грам.
 

Склад: цукрова пудра, тертий мигдаль, сорбіт, безпечний харчовий загущувач, лимонна кислота.

Склад мигдалю 30%

 

Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці при температурі нижче 25°С в щільно закритій упаковці.

 

Вага – 200 грам

Виробник – Нідерланди

Похожие товары
Отзывы

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано
Добре
?
Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами