Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Листовий желатин

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Листовий желатин - речовина на основі білка, виготовлене зі шкіри, хрящиків, жив тварин і перетворюється в клейку желейну масу при з'єднанні з водою. Інтернет-магазин товарів для кондитерів La-Torta радить купити листовий желатин, який швидко розчиняється і не створює грудки.

Желатин використовується кулінарами для приготування:

  • цукерок;
  • мармеладу і желе;
  • мусів;
  • заливних блюд.

Для створення десертів потрібно купити листовий желатин, покласти його в ємність з холодною водою на кілька хвилин, дочекатися розм'якшення, вийняти і трохи віджати. Потім викласти в жароміцний деко або плоску тарілку, залити невеликою кількістю води. Встановити на каструлю з окропом і підігрівати, акуратно перемішуючи, щоб речовина розчинилося, і вода стала прозорою. Перелити желе в основну суміш, перемішати.

Вгору